Politică retur

Cumpărătorul are dreptul printr-o notificare scrisă şi semnată, transmisă pe adresa de mail că renunţă la cumpărare (se retrage din contract), fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Ne obligăm sa vă trimitem în cel mai scurt timp posibil confirmarea primirii notificării dumneavoastră de retragere.

Produsele Verogia se returneaza numai pentru defecte de productie sau disconfort la purtare (încalţăminte). Gentile V E R O G I A nu se returneaza decat pentru defecte de montaj. Orice alt motiv invocat nu face obiectul returnarii. Produsele confectionate pe comanda, cu acceptul clientului, nu se returneaza.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina Verogia doar în situaţia in care clientul a suportat costul de primire al produsului. În situaţia în care clientul a beneficiat de livrarea gratuită a produselor în condiţiile explicate în secțiunea “Livrarea produselor”, cheltuielile de returnare a produsului intră în sarcina clientului. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data acceptării returului de către Verogia. Produsele returnate trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale Verogia, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare).

Vă recomandăm să returnați produsele prin intermediul unui curier rapid şi nu prin intermediul Poştei Române.

Produsele se returneaza la adresa Piata Presei Libere nr. 1, corp A3, parter, Sector 1, Bucuresti, cod postal 013701.

 

 

Liquid error: Could not find asset snippets/hulkcode_trustbadge.liquid