Livrare

Tariful de livrare se va calcula în funcţie de zona unde dumneavoastră veţi alege a se face livrarea.

Cuantumul tarifului de livrare va fi de 15 RON per colet pentru oraşe, la care se va adăuga 1 RON per km pentru livrările efecuate în afara oraşelor.

Livrarea se face la adresa specificată de dumneavoastră prin comandă, printr-un serviciu de curierat rapid, numai pe teritoriul României, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la finalizarea comenzii.

În cazul unei situaţii de forţă majoră, livrarea poate întârzia. Potrivit legii civile, un caz de forţă majoră este definit ca fiind orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil.

Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă.

Atenţie: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Verogia Fashion. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice încalcare a drepturilor, respectiv a obligatiilor contractuale va conduce la întreruperea în condiţiile legii a oricăror relaţii contractuale.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 15.00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite vinerea, după ora 15.00, vor fi procesate doar în cursul primei zi lucrătoare (luni) din cadrul săptămânii ulterioare.

Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Verogia nu se face responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Din motive de securitate, se solicită semnarea ordinului de livrare a comenzii. Nu se fac livrări catre căsuţe poştale ori oficii poştale.

Vă rugăm să verificaţi, la livrare, următoarele detalii: conformitatea comenzii, numărul de cutii, integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris, atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa de mail office@verogia.ro.

Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea iniţială, fără a-l utiliza şi fără a desprinde etichetele.

Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu intrarea în posesia fizică a produselor de către dumneavoastră sau de către o terță persoană desemnată de dumneavoastră.

 

Liquid error: Could not find asset snippets/hulkcode_trustbadge.liquid