Garanţie

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru Verogia, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre.

Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai performanţi furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor Verogia este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.

 

Certificat de garanţie a produselor

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de Verogia Fashion SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe site-ul verogia.ro.

 

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de pe site-ul verogia.ro este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Conform articolului 16 din Legea nr. 449/2003, garanția legală oferită produselor Verogia este de 6 luni de la momentul livrării.

 

Liquid error: Could not find asset snippets/hulkcode_trustbadge.liquid