Cum cumpăr

Limitări

Procesarea comenzilor pe acest website se va face doar pentru clienţii de pe teritoriul României. Nu efectuăm livrări în afara ariei stabilite.

Pot plasa comenzi pe website persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua efectuării comenzii şi care au acceptat termenii şi condiţiile impuse, regasibile la adresa web: https://www.verogia.ro/termeni-si-conditii/

Încheierea contractului

Toate informaţiile de pe website au scop informativ, ele nefăcând obiectul unui contract. Informaţiile menţionate vor constitui clauze contractuale în momentul lansării şi confirmării unei comenzi.

După plasarea unei comenzi pe website, vă vom trimite un email de înştiinţare referitor la recepţia comenzii dumneavoastră. Acceptarea comenzii vă va fi adusă la cunostinţă prin intermediul unui email sub forma prin care va vom confirma comanda. Contractul dintre Verogia şi dumneavoastră, în calitate de cumpărător, se va încheia în momentul reexpedierii către dumneavoastră a confirmării comenzii şi va avea ca obiect la produsele confirmate.

Este important a fi menţionat că, o comandă neconfirmată nu are ca efect încheirea unui contract.

Va rugăm sa verificaţi conţinutul email-ului privind confirmarea comenzii şi să notificaţi eventualele erori descoperite la următoarele coordonate:

  • adresa de email: office@verogia.ro
  • telefon: 0720581833.

Obiectul contractului

Toate produsele afişate pe site-ul nostru www.verogia.ro, secţiunea „Online shop”, pot face obiectul unei comenzi, însă onorarea comenzii va fi făcută în limita stocului disponibil.

Este posibil ca unele culori să prezinte diferenţe de nuanţă între produsul efectiv comandat şi livrat şi imaginea acestuia postată pe site nostru. Prelucrarea imaginilor constituie cauza posibilelor diferenţe menţionate.

Preţul

Preturile afisate pe website sunt în lei. Cuantumul contravalorii transportului produselor comandate nu intră în preţurile afişate pe website , ci contravaloarea transportului va fi calculată separat şi  va fi adăugată la totalul efectiv de plată pentru produsele comandate.

Cuantumul costurilor de transport a produselor comandate este prezentat la secţiunea „Livrare”, regăsibilă la adresa web: https://www.verogia.ro/livrare/.

Constant facem eforturi pentru a ne asigura că preţurile trecute pe website sunt corecte, însă, din cauza unor posibile erori sau disfuncţionalităţi tehnice, pot exista situaţii în care preţul afişat să nu fie cel corespunzător. În cazurile menţionate în care produsele sunt postate cu un preţ greşit, veţi fi contactat de reprezentanţii noştri şi veţi avea opţiunea de confirmare a comenzii la preţul corect sau de anulare a acesteia. Dacă nu puteţi fi contactat, comanda va fi considerată anulată şi se va recurge la procedura de restituire a sumei plătite. Nu ne obligăm să onorăm comenzi ce au ca obiect produse al căror preţ este greşit, iar greşeala este sesizabilă, preţul expus neîncadrându-se în grila noastră obişnuită de preţuri.

Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor postate pe site în orice moment, fără ca prin aceasta să fie afectat preţul produselor care fac obiectul unei comenzi deja confirmate.

 

 

 

Liquid error: Could not find asset snippets/hulkcode_trustbadge.liquid